Belöningsprovning.

Imorgon är det dags att ge de som stöttade mitt projekt tidigare i höstas en provning som tack. Samtidigt kommer de första centimetrarna av ‘I huvudet på Skrubbe’ att filmas. Lite konstigt men ack så kul…

IMG_0303.JPG

IMG_0369.JPG

IMG_0840.JPG
Ovanstående drycker kommer gästerna att få prova och många av dem har aldrig tidigare siktats på våra breddgrader. Det blir både ljust och mörkt, syrligt och funkigt, konstigt och gott. Till var och en av de fem ‘flighterna’ serveras det belgiska tapas (bapas) av baskiskt snitt. Utan att avslöja för mycket är detta ingredienserna i en av dem.

IMG_0927.JPG
Idag fick jag ett sent avhopp så om någon är sugen och har tid (Kungsholmen, kl. 18) finns det plats. Den första personen som skickar mig ett mejl och vill komma blir dessutom bjuden av Annica Silvonen, känd från Belgobaren.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s