Vinnaren…

…i nyårstävlingen är korad! Med tanke på att jag satte ut födelseåret för respektive bryggeri som var sedda ur flygperspektiv var ni många som spikade dem. Svaren var hur som helst Bockor och Van Steenberge.

20140119-200558.jpg
Däremot var ni fler som hade det svårare för att räkna antalet inlägg jag publicerat under 2013. Jag kan stolt berätta att det blev hela 268 stycken. En ansedd summa, om jag får säga det själv. Av alla tävlande har jag med hjälp av slumpen valt ut en vinnare som har prickat alla tre rätt Följande person är…

20140119-201045.jpg
…Olle Nordsjö! Grattis, grattis. Priset är som utlovat, ett trappistölglas. Eftersom glaset var ospecificerat får Olle själv välja på om han vill ha ett Chimay-, Westmalle-, Westvleteren- eller Rochefortglas. Tack för ett gediget deltagande!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s