Kapsyltävling!

Snart har Skrubbe.com varit igång ett år och vilket år det har varit. Ni är många som visat er uppskattning och gett mig en massa positiv feedback. Tack! Jag är nöjd med att ha synliggjort den belgiska ölen och jag har försökt dra mitt strå till stacken för att ånyo sätta belgisk öl på kartan!

20131015-183021.jpg
Dagen till ära tänkte jag sjösätta en tävling av det klurigare slaget. Nedan kommer jag publicera ett foto av ett hundratal kapsyler där jag vet vilken öl som var och en tillhör. Er uppgift blir att identifiera vilken öl kapsylerna tillhör. Det ska tilläggas att ibland kan kapsylen tillhöra ett bryggeri och då är det ok att nämna en öl från det bryggeriet. Är allt klart?

20131015-184115.jpg
Mejla ert svar till jens.skrubbe@gmail.com.
Vinnaren kommer att få ett Duvelkit (Halsduk, bälte och öppnare) hemskickat till sig.
Lycka till!

20131015-184300.jpg
Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s