Vad i helvete!

Hej, alla läsare!
Jag har nåtts av vetskapen att det görs porreklam på min sida och det är något jag tar starkt avstånd ifrån! Jag sitter med en padda och ser ingen reklam över huvud taget. Jag ska genast ta itu med detta och ber samtliga om ursäkt! Förlåt!

/Jens Skrubbe

8 tankar på “Vad i helvete!

  1. Det kan ju vara så att ”någon” kanske får riktad reklam beroende på vad man brukar surfa på för sidor… Pinsamt isåfall. Jag har aldrig sett någon sådan reklam här heller iallafall.

    • Jo, det stämmer nog att reklamen är riktad, men det verkar inte vara noggrannare än på IP-adressnivå. Jag ser porrannonserna på en dator som jag är väldigt säker på att det aldrig porrsurfas från, men den har å andra sidan dynamisk IP-adress. På jobbet, bakom en proxy, ser jag USA-specifika annonser blandat med viktminskningsreklam, och inte surfar jag på viktminskning direkt…

  2. Däremot så surfade jag på bloggen från telefonen i morse och när jag klickade på kommentarslänken så blev jag omdiregerad till en app (någon candy crush-grej) i App-store… Kändes ju märkligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s