KALASDAGAR!

Anledningen till att det kommer att vara lite tyst här är att jag har ett 10-årskalas att styra upp.
Jag har nämligen jobbat på Pressklubben i Stockholm i över tio år och kommer ha ett litet kalas i dagarna två med start idag. Bland mycket annat kommer vi även servera detta:

20121129-085118.jpg
Jag hoppas vi ses där!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

3 tankar på “KALASDAGAR!

  1. …och väldigt trevligt var det! Blev lite jobbigare att ta sig ur sängen på fredagsmorgonen än jag hade tänkt mig men det var det värt! Fantastisk öl. Trevliga människor. Alltigenom ett lyckat kalas om du frågar mig! Rio Reserva var ett kapitel för sig… (grym! på fler sätt än ett…)

    • Till Fredrik, jag hoppas du hann till Akkurat igår. Själv blev jag kvar hemma men jag kanske ha löst ‘den-odruckna-ölens-dilemma’ ändå, men det återstår att se…
      Vad det gäller Pannepot eller för den delen Struise så kan man säkerligen läsa mellan raderna vad jag anser om dem och grattis till att du har ölen i din källare! En intressant iakttagelse är att du har både kryddade och okryddade Pannepot. Kan vara läge att köra en vertikaltest?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s