Än är det inte över…

Belgiens elände har tydligen ingen slut. Vår tids största farsot gör fortsatt tydliga avtryck i belgarnas vardag. Sedan några veckor är det åter igen masktvång men tack och lov får krogarna fortfarande ha öppet.

Emellertid är det två, i december, tänkta ölfestivaler som har drabbats av de nya restriktionerna och har skjutits på tiden. För det första är det den årliga julölspartyt i Esen som går under namnet O.B.E.R Kerstbierfestival som tyvärr insett att eventet är ogenomförbart. För det andra är det Verzet’s nyinstiftade Oud Bruin-kalas som skulle gått av stapeln nu till helgen som olyckligtvis flyttats framåt i tiden.

Eftersom jag har haft dolda tankar om att äntligen få besöka mitt kära Belgien igen efter två års frånvaro får nog tänka om. Trist…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s