I grevens tid!

Med fantastiskt kort varsel och på grund av sent avhopp vill jag bjuda den som hugger först på säsongens första Skrubbeprovning!

Det vankas inte mindre än 19 olika brygder där de allra flesta aldrig serverats tidigare i Sverige. Vad sägs om fyra Brysselbaserade bryggerier varav tre är väldigt färska? Eller tre varianter av Black Damnation från Struise som heller aldrig besökt Sverige? Är ni inte lite sugna på öl smaksatta med gurka, banan, kaka eller pistasch?

Kruxet är att provningen går av stapeln redan imorgon lördag klockan 17. Vi håller till i en lokal på Kungsholmen så även detta bör man betänka. Skulle detta ändå kännas som något ni skulle vara sugna på och har en tusenlapp kvar så är ni välkomna att höra av er på jens.skrubbe@gmail.com. Märk gärna mejlet med ’Skrubbeprovning’ så ska jag försöka att svara asap även om det är lönefredag.

Självklart coronasäkrar jag efter bästa möjliga mån och givetvis är ni friska om ni kommer. Först till kvarn…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s