En ikon har gått i graven!

Idag är det med ett styng av sorg som jag berättar att en av Belgiens mest kända bilar, åtminstone i ölvärlden, har sällats till fordonens sälla jaktmarker.

Bilen jag pratar om är en van av typen Mercedes men den är känd som Oer Mobiel. Den var De Dolle Brouwers trogna vapendragare och under sitt tjugoåriga liv tillryggalade den över 400000 km på Belgiens vägar varav 3 av dem med mig sittandes på passagerarsidan.

Det var under torsdagen denna spektakulära bil gick sitt oanade öde till mötes när en långtradare med släp (innehållandes blomkål) av okänd anledning körde rätt in i den. Tack och lov blev inga människor skadade. Hur det gick med ölen i bilen är oklart i skrivande stund. Vila i frid!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s