Förklaring och förlåt…

Jag ber om ursäkt för min radiotystnad men förra veckans arbetsbörda tog all min kraft. För er som undrat är jag fullt frisk och jag gör fortfarande allt i min makt för att sprida det belgiska ordet.

Min mening med detta inlägg är inte att söka sympati eller på något sätt bortförklara mig utan snarare belysa och klargöra hur min forna vecka så ut.

För det första hade jag tre fullständigt magiska kvällar på PresSkrubben. Jag vill passa på att tacka er alla som tar er tid att komma förbi och besöka mig i dessa tider. Tillsammans sprider vi en glädje som är obetalbar. Tack! Det är även extra roligt att ni godtar alla mina påhitt som till exempel Zkrubbes Zlumpöl och Snurra med Skrubbe samt njuter av både mat samt dryck. På onsdag kör vi igen och trots de kommande röda dagarna kommer jag köra tre kvällar även denna vecka. Väl mött!

Vidare innehöll föregående vecka även en inspelning för ett tv-program som heter Duellen och som kommer att sändas på TV3 i höst. Det hela gick ut på att jag tillsammans med fem andra ölkonnässörer skulle framföra ovanstående monster till cykel på Stockholm Stadion. Vårt motstånd i denna tävling bestod av två proffscyklister som även de skulle ta sig runt på cykel om än i flera varv än oss. Väldigt kul men väldigt kallt. Hur det gick? Tyvärr får ni vänta på det svaret tills programmet sänds…

Sist men inte minst avslutades arbetsveckan med en syrlig provning bestående av femton brygder som sällan eller aldrig tidigare skådats på våra breddgrader. Detta blev en kväll full av värme, glädje, skratt och goda eller åtminstone nya smaker. Även om det är mycket jobb med dessa tillställningar vägs det upp av alla leenden och glada tillrop. Om jag får kommer jag se till att ha minst en provning till innan semestern…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s