Skrubbe far norröver #1

Vårsäsongen har börjat och därmed även diverse provningar runt om i vårt avlånga land. Skönt att vara igång och kul att folk fortfarande vill höra mig orera om den belgiska ölkulturen. För första gången under mina 19 år i den belgiska ölvärlden ska jag sätta mig på tåget upp till Östersund och hålla ett par, tre provningar.

Jag har blivit inbjuden av stadens ölställe nummer 1 samt tillika Östersunds bästa pizzahak Artut* där jag kommer tillbringa en eftermiddag samt en kväll. Under mitt besök kommer jag som sagt att hålla minst två provningar och om tid finnes kommer jag mingla runt för de som vill träffa mig. Om ni känner för det och befinner i staden ska ni öronmärka lördagen den 8:e februari! Vill man boka någon av provningarna eller ha mer information om dessa tar man kontakt med krogen här eller på telefon 063-105110 så löser de det åt er. Hoppas vi ses!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

*Artut är jämtska, jamska eller jämtmål och betyder något i stil med trevligt, mysigt samt roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s