Skrubbe har blivit anmäld!

Kan ni som läste gårdagens inlägg vänligen bortse och helst glömma det ni läst! Jag har uppenbarligen gått över gränsen och jag, eller snarare bryggeriet Eskilstuna Ölkultur, har blivit anmälda av flertalet personer på grund av detta trots att bryggeriet varken visste om eller hade någon inblandning i detta. Är det någon som gjort sig skyldig till något brott så är det jag och bara jag…

Utan att gå in närmare på vad detta gäller och strö mer salt i såren kan jag bara be om ursäkt för min naivitet och mitt handlande. Jag vill också be Eskilstuna Ölkultur, Systembolaget samt alla mina läsare om förlåtelse, speciellt ni som föll för min uppmaning. Förlåt.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

3 tankar på “Skrubbe har blivit anmäld!

  1. Ha ha, fånigt! Men misstänkte att nån surgnet skulle anmäla dig för det där inlägget 😁 Hoppas det inte blir mer konsekvenser än att du fått ta bort inlägget. 💪💪💪

    • Jag tyckte att beställningarna av Södvik Säsong avtagit att jag under gårdagens inlägg erbjöd alla som beställde 3 öl eller fler erbjöds en lott med chans till vinst (exempelvis att vara med att brygga nästa års Södvik)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s