En, än så länge, obesvarad gåta…

I fredags berättade jag om illustratören Ammo som bistått diverse belgiska bryggerier med både etiketter och övrig design. Härom dagen la även detta tecknande geni upp en gåtfull logotyp som gjorde mig extremt nyfiken.

Enligt Ammo håller han på med ovanstående logotyp till ett nytt Brysselbaserat bryggeri. Trots idogt sökande från mig har jag inte kunnat hitta någon information eller namn för den delen. Jag tar tacksamt emot tips från er eftersom jag som sagt är väldigt nyfiken på vad som komma skall.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

2 tankar på “En, än så länge, obesvarad gåta…

  1. Hallå Jens. Om man tolkar etiketten Så ser det ut som en sol en 4:a och ett V. Så.. 45 eller for viktory. Vad det ev. Vad det kan betyda har jag ingen aning om. Solenergi? Det finns ju ett italienskt bryggeri som driver hela bryggeriet med solpaneler. Spånar för fullt här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s