Sugen på ett fat Södvik Säsong?

I helgen som var gifte sig min gode vän och ölpartner Gustaf i just Södvik.

En sv festens höjdpunkter var den väldigt privata smygpremiären av årets Södvik Säsong!

Den gick som smör i solsken och den var mycket uppskattad. Jag kände också igen mitt skötebarn även om den möjligen upplevdes lite ung men det var inte så konstigt eftersom dessa fat var tappade tidigare, speciellt för bröllopet. När vi kör den officiella premiären, torsdagen den 5:e september är jag säker på att den är mogen.

Som vanligt sker premiären på jobbet och då hoppas jag att alla som kan sluter upp. Emellertid tänkte vi ha en nationell premiär så att alla krogar som har köpt denna tioårsjubilar ska koppla den samma dag. I skrivande stund finns det fortfarande ett gäng fat kvar och här skulle jag behöva ha er hjälp. Om ni är sugna på att få den till en krog i er närhet kan ni höra med den om de är intresserade eller om ni är krögare och vill köpa in ett eller ett par fat ber jag er kontakta mig på jens.skrubbe@gmail.com.

Faten är på 30 liters Key Keg och kostar 1895:-

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s