Skrubbehjälpen

Om två dagar är det vårfinal och säsongens sista Skrubbetorsdag på jobbet. Som jag sa igår håller jag på med inventering och nu behöver jag er.

Det har visat sig att vi har en uppsjö öl som vi bara har en eller ett par, tre flaskor kvar av. På ett eller annat sätt lämpar sig dessa produkter inte som Zlumpöl*. Min vädjan till er, som jag kallar för Skrubbehjälpen, är att ni ska hjälpa mig bli av med dessa obskyra pjäser för att underlätta min fortsatta inventering.

Det är öl från alla tänkbara stilar och åldersmässigt är det brygder från 1992 till 2019. Det är både stora samt små flaskor och vissa produkter bryggs inte längre eller har bytt etikett både en, två eller till och med tre gånger. Prismässigt är det rena kapet då småflaskor går för 79:- och stora för 158:-.

Är man skåpsinnehavare och inte kan närvara men vill ha något av detta är det bara att meddela mig så löser jag det. Den fullständiga menyn med namn och bryggår är förhoppningsvis färdig imorgon om någon är intresserad att se den innan torsdag. Hoppas vi ses!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

*Zlumpöl är även det en inventeringsvänlig åtgärd jag brukar roa mina gäster med. Det bygger på att man tar en lott med ett nummer på och numret matchar en öl i en dold låda.

8 tankar på “Skrubbehjälpen

 1. Hello Jens. Nu vet jag inte om det finns kvar eller ens var rätt forum, men jag är intresserad av Bush Blonde Tripel, Arend 125, Slaapmuske Tripel, Brugse Tripel 😊!
  Mvh
  Mikael Lilja

 2. Hej och hallå! Finns det möjlighet till leverans med post? I så fall är jag ytterst intresserad av Bornem, Steenbrugge och Keizersberg! 😃😃
  Mvh Daniel

  • Hej, Daniel. Tyvärr var detta bara öl för att dricka på krogen (Pressklubben) och tack vare ett otroligt gensvar är allt sålt.
   Vänligen/
   Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s