Ölsommelierutbildning

Är det dags att göra något nytt och ombilda sig? Jag har klarat mig ganska bra som autodidakt ölkunnig och är det någon som går i liknande tankar finns nu chansen. Efter 13 år och 25 sommelierklasser startar Gustibus Wine & Spirit Academy i Malmö en specialutbildning för ölsommelierer. 

  
Kursen startar den 5:e september och under 10 heldagar ges 16 elever möjliget att fördjupa sig i öl. Kursen kostar 16000:- och här kan ni läsa mer om det låter intressant. Har ni inte möjighet i höst finns det en ny chans i vår med start under februari. Nedan ser ni den tänkta kursplanen:

  
Jag önskar alla som söker lycka till och hälsar er välkomna till ett av de roligaste jobben som finns.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s