En ledsam historia upprepar sig…

Nu har det tyvärr hänt igen. En ölsamlare av rang har fått besök av skurkar och blivit av med en stor samt väl utvald del av hans kollektion. Sist det hände blev en stor ölälskare tillika ägare av Antwerpenkrogen Waagstuk av med en uppsjö rariteter vilket kändes sjukt tråkigt. 

  
Emellertid känns detta rån ännu värre med tanke på att det både är närmare min källare men framförallt för att jag känner personen som blivit bestulen. När man ser vad som försvunnit ser man även att detta inte är en slumpmässig stöld utan en välplanerad samt utstuderad kupp och av de drygt 90-talet flaskor som berövats vilket innehåller ett gäng svårhittade pjäser av både belgiskt och utländskt snitt. Här har ni den fullständiga listan på de brygder som försvunnit och jag ber er hålla ögon samt öron öppna. Om ni skulle råka stöta på något från listan önskar jag att ni mejlar mig på jens.skrubbe@gmail.com så kommer jag vidarebefordra uppgiften till den rättmätiga ägaren. Tack för hjälpen och ha en trevlig lördag.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s