Förlåt och ursäkta!

Jag må kunna en del om belgisk öl men när det kommer till datorer samt övrig teknik är jag ohjälpligt värdelös och okunnig. Trots otaliga försök att förstå mig på de mest banala saker kring dessa moderna verktyg verkar det inte fastna någonting!

  
För några år sedan kom det till min vetskap att vissa av er läsare fick tråkig, obscen, anstötlig, skabrös och oanständig reklam när ni läste mina små alster och då trodde jag att jag lyckades få bort den. Dock kom det till min vetskap så sent som i fredags att så inte var fallet vilket fick mig att handla på nytt. Nu hoppas jag att all reklam ska vara helt borta från skrubbe.com och jag ber er att meddela om den dyker upp igen. 

Jag ber om ursäkt om ni fått denna skamlösa reklam och jag hoppas ni förlåter min okunskap. Som sagt hoppas jag att den är borta för all framtid. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s