Mer Tilquin Pinot Noir till folket!

Nu är flaskorna slut meddelar Belgodeli!! An tackar för alla beställningar!

Nu finns det ytterligare en möjlighet för er som varken har möjlighet att komma förbi jobbet senare i höst eller hos oss på mässan och som är sugna på att testa den högt eftertraktade Druivenlambicen Tilquin Pinot Noir!

  
Importföretaget Belgodeli låter hälsa att det finns ett fåtal flaskor uppe för privatimport via Systmebolaget. För att bli en lycklig ägare av denna raritet är det bäst att skynda sig och Belgodeli säger följande i sitt pressmeddelande:

Eftersom vi har fått hit så pass lite så har vi bestämt oss för att köra flaskplock samt begränsa antalet flaskor till 3 stycken/privatimportsförfrågan. En dyrare lösning som dock ser till att fler ska kunna ta hem den, vilket vi hoppas ni har förståelse för.

Artikelnummer 665201, 190 kr, 75 cl.

Observera att privatimport ska gå till BELGODELI (ej Brill) och ska ske via systembolagets privatimportavdelning.

Först till kvarn…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s