Profet i sin egen hemstad…

…är det svårt att bli sägs det men om en vecka ska jag ge det ett försök. Trots att jag inte bott i Tranås på 22 år är det min fördelse- och uppväxtort och självklart ligger den mig fortfarande varmt om hjärtat. Till min stora glädje har jag blivit inbjuden av en fantastisk delikatessbutik som har bett mig att sprida det belgiska ordet!  


Självklart kommer min belgiska nektar att kombineras med butikens utsökta utbud av godsaker. Om någon är sugen äger denna provning rum på onsdag nästa vecka (den 13:e september) med start klockan 19 och mer information samt anmälan sker här

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s