SWAFFF!

Det har visat sig att det inte bara är den av mig omskrivna BXL Beerfest som har festivalpremiär i Bryssel i år. För de hugade festivalbesökarna kan man välja att skippa det svenska midsommarfirandet och istället besöka den nya festivalen SWAFFF!

 Även den festival kommer att likt ovanstående innehålla sex av de Brysselbelagda beyggerierna och den kommer att hållas i området Schaerbeek som är mest känt för sina körsbär (moreller) och terroristtillhåll. Arrangörer är tre etablissemang (Dynamo, Malt Attacks och Le Barboteur) som antingen är krog, ölbutik eller både och.  
Förutom Brysselbryggerierna har de samlat en nätt skara men väldigt bra och intressanta belgiska bryggerier. Förutom dessa 15 så kommer de strax att släppa 15 utländska bryggerier som även de ska närvara och jag undrar om det finns några svenska bland dem?

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s