Fred möter Freddy

I helgen går ACBF av stapeln och tyvärr har jag på grund av pågående sportlov inte möjlighet att delta denna gång. Förutom att jag missar en mängd härliga belgare, Jackdaws första framträdande i Belgien måste jag erkänna att det smärtar att jag bommar Alan Sprints och hans fenomenala drycker från det Portlandbaserade Hair of the Dog.

  
Emellertid blev jag otroligt glad att höra att festivalvärdarna Alvinne passar på att brygga en samarbetsöl med den trevliga Oregonbon. Den brygd som väntar låter mäkta intressant. Enligt Glenn på Alvinne har de bryggt en klon på Alans öl Fred som får jäsa med Alvinnes husjäst Morpheus samt blandas med Alvinnes syrliga Cuvée Freddy

   
 
Jag önskar alla mässdeltagare och utställare en fantastisk weekend i Vichte medans jag ska försöka att inte bryta några ben i Sälen…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s