Brygglördag…

I gnistrande solsken och med ljuvligt sällskap av min femåring är jag på väg ut till två dalmasar som numer bor i den kungliga huvudstaden. Vi har blivit inbjudna till årets bryggning av deras kreation Dala-Apa. För fjärde året i rad är det dags att brygga en öl som andas, lever och smakar Dalarna…

  
Ölen föddes vid familjens anrika fäbod och många av ingredienserna är hämtade från Dalarnas nejder och skogar. Min närvaro under bryggningen kommer att vara passiv eftersom detta är deras verk men jag är bra på att städa och diska. Möjligen kanske jag får agera pannknekt. Dock är det så att detta, den fjärde upplagan av Dala- Apan, möjligen kommer att bryggas kommersiellt och det är där Skrubbe kommer in men mer om detta senare. 

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s