En fantastiskt avslutning…

…på en fantstisk vecka! Som brukligt varje år har BeerSweden Forum Awards röstat fram ett antal olika kategorier i ölets fantastiska värld.
image
Jag lyckades med bedriften att kamma hem både en andraplats i kategorien ”Beer Journalist/Blogger of the Year” vilket är helt otroligt kul och hedrande. Dock smäller förstaplatsen i kategorin ”Swedish Beer Personality of the Year” än högre! Jag har svårt att sätta ord på hur stort det känns för lilla mig att få den här uppskattningen av forumet för mina insatser i framför allt den belgiska ölvärlden. Tack!
image
Jag suger åt mig dessa medaljer och jobbar vidare för att sprida den belgiska ölens väl!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

2 tankar på “En fantastiskt avslutning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s