Ett hjärtligt och välförtjänt grattis!

Många av er har redan sett detta svischa förbi i diverse sociala flöden och jag är sen som vanligt. Dock prioriterade jag att natta mina barn och gratulera Stene personligen. Jag hoppas ursäkten är godtagen!

IMG_0924.JPG
För er som inte har hört eller läst nyheten är det med stor glädje som jag berättar att Stene Isaksson, kung på Akkurat, musiker, lambicekvilibrist, ölkännare en masse, pionjär och många, många fler tänkbara superlativ har tilldelats HORAL’s årliga ‘Lambic Award‘.

IMG_0925.JPG
Detta är den fjärde utnämningen i ordningen och sannerligen vet jag ingen mer välförtjänt pristagare! Jag har ränt runt lite i Belgien nu och exempelvis på Cantillon är Stene inte bara en man utan ett begrepp. Prisutdelningen kommer att vara i Beersel den 2:a december och jag bugar och bockar!
Grattis Stene!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s