Ett år i etern!

Det är fantastiskt vad tiden går! Nu är det över ett år sedan jag gjorde mitt första ordentliga försök till inlägg. Sedan dess har det blivit 310 anekdoter, nyheter och skrönor mestadels från Belgiens fenomenala ölflora!

20131022-210537.jpg
Jag vill rikta ett tack till er som följer mig, till er som har lovordat och kommenterat mina alster. Utan er hade det varit ganska meningslöst för mig att sitta här och knacka…
Jag vill även tacka för alla möjligheter detta har givet mig. med allt från gästbloggande, dömningar, ölexpertisande till provningar, nya bekantskaper och artikelskrivande!

20131022-212351.jpg
Nu är det bara att fortsätta på den inslagna banan, bli ännu lite bättre och vässa språkbruket ännu mer. Jag ser med tillförsikt fram emot detta och hoppas ni följer med på resan…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

5 tankar på “Ett år i etern!

  1. Grattis till ettårsjubileet Jens och bra jobbat! Du har lyckats hålla imponerande hög kvalitet på dina inlägg. Över lag mycket intressanta, insiktsfulla och välskrivna. Nästan ett om dagen dessutom och i ett helt år. Respekt! Tack för att vi fått kika in lite i din värld och självklart hänger åtminstone jag på även in i nästa år! Ser med spänning fram emot vad du kommer att bjuda på då…

    //pär

  2. Jag åker till Bryssel nästa helg på Cantillon public brew session. Vad ska jag fylla övrig tid med den helgen? Vilken öl-butik har bäst sortiment till bäst priser?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s