Vinnare av Skrubbes fredagstävling…

…är Martin Liberg! Grattis, grattis. Ni var många som gissade och det tackar jag för. Spannet på svaren var mellan 12 och 487. Märk väl att jag redan fått i mig ca 2500 belgare så det börjar bli lite klurigt att ticka även om jag gör mitt bästa…

20140402-144754.jpg
När frågan ställdes hade jag petat i mig 89 nylistade produkter. Martin gissade på 87, bra där! Mitt mål, kan jag erkänna nu, är att jag ska få i mig en ny belgare per dag under 2014 och som det ser ut nu ligger jag på plus.
Grattis än en gång, Martin!

Tack för allt deltagande och uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s